VæREBRO PIZZA

VæREBRO PIZZA

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 1781 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Værebro Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

13 jun 2022 at 0:18 Maden var som forventet og leveringen som lovet.
5 jun 2022 at 19:21 Sjældent er jeg blevet så skuffet. Røg direkte i skraldespanden. Uspiseligt.
16 maj 2022 at 8:10 Hurtig levering.. Men stegt flæsk (og glaskartofler) skal de fjerne fra menukortet!
6 apr 2022 at 13:47 God mad og hurtig levering
27 feb 2022 at 0:27 Hurtig levering men der var hverken løg eller chili i min durum som jeg havde bedt om
19 feb 2022 at 21:31 Jeg bestilte kalkunschnitzel. Jeg fik en underlig grå masse indpakket i stenhård panering. Det smagte virkelig dårligt og hvis der var kalkun i det, var det blendet kødaffald med en masse mel. Bearnaisen var skilt og fedtet. Aldrig mere værebro pizza
14 feb 2022 at 8:31 Rigtig god levering og hurtig
10 feb 2022 at 22:13 Mad og levering okay, men de havde glemt chilinuggets. Så det var 30 kr. for ingenting. Men har ikke påtalt det - orker det ikke. Bare lidt ærgeligt for jeg elsker chilinuggets.
15 dec 2021 at 19:29 Flæskestegen var branket tør på begge sider og nærmest uspiselig. Øv! Den ene pizza havde ligeledes fået for lang tid i ovnen. Selvom leveringstiden var i top, kommer jeg nok ikke til at bestille derfra igen.
12 dec 2021 at 20:42 Dårligt flæsk
27 nov 2021 at 20:13 Vi bestilte to flæskestegssandwich og vi valgte ikke spise dem. Sværene er bløde og bestemt ikke spiselige. Flæskestegen var tør og det så ud som om den var steget på en pande…